Finish Line

Finish Line Horse Products i USA har sedan 1979 tillverkat högkvalitativa fodertillskott och utvärtes produkter åt häst. Än idag är Finish Line Horse Products unika med att ha en och samma fabrik med fullutrustat laboratorium samt egen forskning och utveckling. Samtliga produkter testas genomgående av veterinärer i USA innan de erbjuds till marknaden.

Finish Line Horse Products hjälper ekipage inom samtliga discipliner att nå sin mållinje och ännu längre.

I sortimentet återfinns olika tävlingsbooster, ledpreparat, vitaminer, mineraler, kylleror, liniment, schampon och hästdeo.

Finish Line Horse Products står för kvalitet och kunskap som ger resultat.

Finish Line Horse Products Sweden AB är en stolt samarbetspartner som brinner för att fler skall få uppleva riktig kvalitet, erhålla kunskap samt se tydliga resultat av våra produkter.

Tillsammans med våra auktoriserade återförsäljare är vi redo att tillsammans med Dig hitta fodertillskott och utvärtes produkter som hjälper Dig långt bortom Din och hästens tänkta mållinje.

Finish Line Horse Products erbjuder oslagbar kvalitet och fullständig transparens vad gäller innehållet i våra produkter. Som hästägare skall vi veta vad vi applicerar på eller utfodrar vår häst med och, framförallt, varför. Vi förespråkar en noga balanserad foderstat.

Samtliga fodertillskott är registrerade hos Jordbruksverket och likaså är våra utvärtes produkter registrerade hos Kemikalieinspektionen. All hantering, märkning och spårbarhet av våra produkter följer myndigheternas krav.

Finish Line Horse Products är godkända av National Animal Supplement Council (NASC) och samtliga av våra produkter bär deras kvalitetssigill. Märkningen är ett sätt för Dig som konsument att veta att Du köper en produkt från ett välkänt företag som lever upp till NASC:s hårda krav och normer på såväl produkternas innehåll som på en kvalitetssäkrad produktion. Läs mer om NASC på www.nasc.cc.

Varm välkommen att läsa mer om våra produkter på vår webbsida www.finishlinesweden.com och i social media.

Marknaden är full av såväl fodertillskott som utvärtes produkter från en mängd olika tillverkare. Låt oss hjälpa Dig och Din häst att välja kvalitet och kunskap som ger resultat – låt oss hjälpa Dig att välja Finish Line Horse Products.