I lager.

Nordic Massagepistol Mini

3 290 kr

Massagepistol Nordic MINI

Mått: 195x160x46mm Vikt: 779g

Mini är en massagepistol som hjälper användaren att lindra muskelvärk och ömhet genom att öka cirkulationen i avsett område. Mini togs fram för att förbättra den allmänna hälsan i kroppens mjuka vävnader. 

Mini är utrustad med totalt sex olika massagehuvuden för att hjälpa användaren att slappna av i olika kroppsdelar.

 


  • Precisionsmunstycket är framtagen för triggerpunkter/muskelknutor.

  • Det platta munstycket är för större muskelytor på kroppen.
  • Gaffeln är utformat för ryggradsmuskeln erector spinae.

  • Skumbollen är för behaglig massage var som helst på kroppens mjukdelar. 

     

 

Lång batteritid

Mini har utrustats med ett uppladdningsbart litiumbatteri på 2600 MAH av högsta kvalitet med en genomsnittlig drifttid på 3-4 timmar.

 

Mini upplevs som tyst jämfört med andra massagepistoler.

Mini har tre hastighetsinställningar för anpassad intensitet som gör att du kan fokusera på djupare vävnadsarbete, ökad cirkulation eller rörlighet. Ljudnivån är låg och behaglig för öronen på alla hastigheter. 

 

Alla muskler är olika, de har olika form, storlek och funktion. 

Mini kan leverera tre hastigheter upp till 2800 slag per minut. Den handhållna och väldesignade Mini har 6st munstycken som gör att du kommer åt varje muskel, triggerpunkt, ärrvävnad, rygg, nacke, fot, ben, knut, lår, höft, arm. När och var du vill.


Denna fantastiska maskin fungerar även utmärkt att massera hund med, tänk dock på att vara mycket uppmärksam på hur hunden reagerar och att du inte tar i för hårt eller håller på för länge. En muskel ska mjukas upp försiktigt och långsamt, om hunden inte uppskattar behandlingen är det viktigt att lätta på trycket så att du inte orsakar skada eller överbehandling. Rådgör med din veterinär om du är osäker. Ibland kan det fungera bättre med ett lättare tryck och en högre hastighet. Massagepistolen ska inte pressas ner i muskulaturen, det räcker med maskinens egen vikt för att få effekt och på vissa områden kan det vara så att även maskinens vikt är för mycket för en ansträngd muskel, respektera det, lätta på trycket och jobba försiktigt med att mjuka upp det aktuella området och håll inte på för länge