I lager.

Nordic Massagepistol Delta

4 990 kr

Delta

Mått: 215x175x47mm Vikt: 1017g

Idag har vi äran att inte bara presentera marknadens mest välbalanserade massagepistol. Massagepistol Delta imponerar även med Intelligent Design, Enastående Prestanda och dessutom är den tyst under användning.

Ett kraftpaket i lyxförpackning. Marknadens mest välbalanserade massagepistol som presterar bäst i test. Maximalt med kraft och hastighet för att med enkelhet förbättra hälsan i kroppens mjuka vävnader.

Ett svett-säkert alternativ. Delta är förberedd för användning även i tuffa miljöer tack vare sitt starka aluminium chassi och vädertätningar - garanteras användning under lång tid framöver.

Delta

Massagepistol Delta är inte bara ett konstverk, hon är även massagepistolernas Rolls Royce.


 • Gediget Aluminiumchassi
 • Greppvänligt silikonhandtag

 • Kraftfull motor 

 • Enastående design

 • Lång batteritid på 4 h

 • 6 Valbara hastigheter

  • Lossar effektivt triggerpunkter
  • Användaren styr intensiteten 

  • Skonsam mot kroppen

  • 6 st utbytbara munstycken 


Denna fantastiska maskin fungerar även utmärkt att massera häst och hund med, tänk dock på att vara mycket uppmärksam på hur djuret reagerar och att du inte tar i för hårt eller håller på för länge. En muskel ska mjukas upp försiktigt och långsamt, om hästen eller hunden inte uppskattar behandlingen är det viktigt att lätta på trycket så att du inte orsakar skada eller överbehandling. Rådgör med din veterinär om du är osäker. Ibland kan det fungera bättre med ett lättare tryck och en högre hastighet. Massagepistolen ska inte pressas ner i muskulaturen, det räcker med maskinens egen vikt för att få effekt och på vissa områden kan det vara så att även maskinens vikt är för mycket för en ansträngd muskel, respektera det, lätta på trycket och jobba försiktigt med att mjuka upp det aktuella området och håll inte på för länge


Säg hej till Massagepistol Delta.

En enastående massagepistol med en unik design. Delta togs fram för dig som söker kraft i din behandling utan att göra avkall på prestanda. Deltas motor genererar ett högt vridmoment och drivs av 6 st Lithium Ion batterier från Samsung som ger dig en driftid på hela 4h. Delta garanterar inte bara behaglig behandling, men även en som kommer åt att luckra upp stelhet ända in på djupet. Så att du garanterat, känner dig som ny -igen.

 

Vad gör Massagepistol Delta?

Massagepistol Delta masserar effektivt bort muskelknutor och hjälper musklerna i kroppen att slappna av. Användningen en massagepistolen har revolutionerat hur världen ser på återhämtning. Inte bara är massagepistolerna fantastiska för avslappning, de förbättrar även funktionen och det allmänna välmåendet i kroppens mjuka vävnader. Målet under fra

mtagningen av Delta var att skapa en massagepistol som användaren inte skulle växa ur, varken ur kvalité eller funktions perspektiv.

 

6 st munstycken

Delta är inte bara vacker att titta på. Medföljer gör 6 st genomtänkta munstycken för användning över hela kroppen. De olika munstyckena möjliggör anpassning av behandlingens effekt för just dig och din kropp. De kromade munstyckena som exempel lämnar mindre friktion och glider bättre över textiler än de svarta munstyckena. Några av munstyckena har även en bredare form vilket skapar en bredare träffyta, logiskt nog så lämnar denna en bredare stötvåg som stimulerar större muskelgrupper mer effektivt än de mer spetsade munstyckena. De spetsade munstyckena däremot kommer åt utmärkt för dig som vill prickskjuta mindre muskulatur eller triggerpunkter som besvärar.

 

Praktisk förvaringslåda - Laddare - Manual 

Förutom det så ingår en praktiskt förvaringslåda med handtag så du med enkelhet kan frakta din massagepistol och önskade munstycken med dig utan trassel eller bök. Väskan är sydd i Nylon och har ett svart tryck Nordic på framsidan och en stark dragkedja för att öppna väskan. Där i ligger även AC-adapter till Svenskt uttag tillsammans med en användarmanual på Engelska. Nordic står för nytänkande, stilren design och utmärkt funktion Kärnan i Nordic´s varumärke har alltid vara att ta något som är bra och göra något helt fantastiskt av det. Perfektion sitter inte i antal funktioner, utan i hur bra en av dem funktionerna är. Saker ska vara enkla, fungera och lämna ett intryck av kvalité och design. Det är något vi hoppas du upplever vid köpet av din Massagepistol Delta.