Care Fore Vadförband

340 kr
Produkten är slut i lager :(

En fantastisk hjälp för dem med dålig muskelcirkulation. Vid svullnader, cancerpatienter, diabetiker, sår och andra skador.

Förbandet är mycket effektivt.


Care Fore Europa AB tillverkar förband som läker ut smärtor. Care Fore producerar och säljer tryckavlastande elastiska förband i ultraljud. Materialet påskyndar läkning av värk, rodnader, sår och påskyndar muskelcirkulationen. De mjuka, elastiska förbanden ger djup massage. Man blir inte fuktig på huden. Care Fore Europa AB ägs av Britt Nordensson och Nils-Otto Bernerup. Sätet är i Malmö.

Patellofemoral Artros i knä smärtar. Care Fores förband tar oftast bort smärtan på några dagar. Fantastiskt. Golfspelare som åkt golfbil i flera år går nu 18 år utan smärta. Sjukskrivna går till jobbet igen. Handbollsspelare kan träna och spela osv.

Läkande förband vid Knäledsartros. Vi är lyckliga över att läkare skickar användare till oss. Tack. En kund berättade att man är häpen på radiologen att värken försvinner. Många patienter väntar på operation av sina knän och har svåra smärtor. 95% av användarna har blivit smärtfria!

Smärtstillande Artrosförbandet sätter igång en kraftig muskelcirkulationen. Det ger djup massage. Bara på några dagar brukar smärtan avta eller helt försvinna. Det är lite olika. Ibland kan det ta två veckor. Svullnader försvinner och trycket mot skadan och nerver försvinner. Materialet läker inte artrosen. Det gör rent kring det skadade området.

Smärtor rent i onödan. Materialet i ultraljud är ett världspatent. Det läker ut värk i knän, ryggar, tummar, handleder, armbågar, nackar, hälar och vrister.

Slut på liggsår på ryggar och hälar.

Den Tryckavlastande bäddmadrassen har gett fantastiska resultat för dem med olika ryggsmärtor. Många med diskbrock, ischias och värk i ländryggen har tacksamt meddelat att de blivit hjälpta. Liksom dem med problem i skuldrorna.

Bäddmadrassen i ultraljud ventilerar bort värme och fukt. Man sover därför skönt. Bäddmadrassen förebygger uppkomsten av liggsår. 

Sårbehandling. Materialet läker ut sår.

ARTROS - CARPALTUNNELCYNDROM - TENNISARM - RYGGSMÄRTOR - NACKPROBLEM - HUVUDVÄRK - SVULLNADER -DÅLIG MUSKELCIRKULATION I BENEN. Ja, här hjälper Care Fores förband mot smärtor.

Care Fores produkter är registrerade hos Läkemedelverket.

Tyskland har en bra sjukvård och de äldreboende tar man väl hand om. De har använt Pneumolastic i över 30 år. Således mycket väl beprövat, se referenser. Man kan tycka att Svensk sjukvård inklusive äldrevården borde skämmas. 

Än i dag får patienter och boenden liggsår och andra sår helt i onödan. Varför tillåta det? Med Care Fores madrass slipper den boende få sår. Förband för hälar och vader finns också.


Tryckavlastande bäddmadrassen hjälper dem med olika ryggproblem. 

Smärtstillande knäförbandet i ultraljud har hjälp till och med dem som fått tuppkam, cortison, fått kiropraktik. varit hos sjukgymnaster och massörer. Äntligen kan de sova på natten utan värk.

Läkande och Smärtstillande armbågsförband använder många handbollsspelare med tennisarm. Men också många andra som ringt och berättat att de är smärtfria.


Pneumolastic är sammanpressat av tre tyger i ultraljud.

Ultraljud i textilier är ett världspatent vid namn Pneumolastic. Det avlastar tryck. Det stimulerar muskelcirkulationen. Det ger en djup massage. Det ventilerar bort svett och andra vätskor. Det påskyndar läkning av sår, inflammationer, svullnader och värk. Det mjukar upp hårda muskler. Vid dålig muskelcirkulation behövs hjälp i förebyggande syfte.