I lager.

Care Fore Selunderlägg extra långt

700 kr

Selunderlägget skyddar hästen mot tryck. Det absorberar bort svett och torkar snabbt. Kan tvättas i 60 grader

Kantband i svart, marin, gul, vit, grön, röd, blå  Skriv i meddelanderutan vid utcheckning vilken färg ni önskar på kantbandet


Care Fores produkter  tillverkas i världspatentet Pneumolastic. Tre tyger är sammanpressade i ultraljud.

Man kan använda artiklarna på hästen i många dygn i rad. Ju mer dess bättre. Ingen risk finns för tryck- eller brännskador. 

Materialet har använts inom tysk sjukvård i över 30 år. Care Fore är ensamma i världen som ger djur möjligheten att läka med materialet. 

Det används också för att förebygga så att skador inte uppstår- Som att hålla hästens ben och muskler fria från mjölksyra och slagg.

Vid skador påskyndas läkning av sår, svullnader, värk och inflammationer.

Det tryckavlastade materialet ger en djup massage och muskelcirkulationen accelererar. Hårda muskler blir uppmjukade. Därför har Care Fores täcken slagit igenom även långt utanför Sverige.

Tryckavlastande vaddar från Care Fore finns snart nog i alla stallar. Inom travet är det stort. Inom dressyr har man upptäckt vaddarna nu. Vi exporterar stora mängder utomlands. Tre storlekar.

Läkande vaddstycken som tar bort svullnader och hjälper skador att läka ut.

Tryckavlastar schabrak och selunderlägg som torkar rekordsnabbt.

Läkande stalltäcke som ger mjuka bog- och ryggmuskler. Kanvänds året runt.

Allt går att tvätta i 60 grader. Det skall dropptorkas. Det tål många tvättar och man kan därför jobba med rena och fina saker till hästen.

Vaddarna eller paddarna kan tvättas i 90 grader. Det är en fördel om man får sår på hästen. Sår läker rekordsnabbt. Vaddarna är enkla att handskas med och att sätta på hästens ben.

Eftersom tyget inte bränner är det bara bra ju längre materialet sitter på hästen. Flera dygn är helt okay. Vitt eller svart tyg.